Badkamer-Renovatie-247-logo

Badkamer renovatie bedrijf

Badkamer Renovatie 24/7 is een renovatie bedrijf dat werkt met aannemers door geheel Nederland. Zo is er altijd een aannemer bij u in de buurt die op korte termijn bij u langs kan komen voor een offerte en advies. Op deze manier hoeven wij u ook geen hoge voorrijkosten te rekenen omdat wij altijd een aannemer vlak bij uw woonplaats beschikbaar hebben. Wij werken alleen samen met vakmensen met een goede staat van dienst en goede referenties. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van aannemers, loodgieters, tegelzetters, schilders en timmermannen. Vaak zijn dit ZZP-ers of kleine zelfstandigen. Omdat wij veelal samenwerken met kleinere bedrijven hebben we een korte lijn als het gaat om communicatie en weten we met wie we te maken hebben. Hierdoor kunnen we de vakkundigheid van alle specialisten in ons netwerk garanderen.

Ga snel naar

Badkamer Renovatie 24/7 adviseert u graag bij een badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer graag laten renoveren omdat deze niet meer goed werkt of verouderd is? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en moet de badkamer nog worden aangelegd. Vaak is dit een tijdrovende klus waar u ook nog best wel een hoop kennis voor moet hebben. Misschien heeft u die kennis wel maar ontbreekt het u aan de tijd. Neem contact op met Badkamer Renovatie 24/7, wij zijn specialisten als het gaat om badkamer renovaties. Omdat er zo veel kennis maar ook een planning en veel werk bij een badkamer renovatie komt kijken is het fijn dat u met een vertrouwd gevoel uw badkamer renovatie uit handen kunt geven. Wij kunnen uw gehele badkamer renovatie uit handen nemen van het advies over de indeling, wel of geen vloerverwarming, welke soort douchegoot tot welke materialen het beste aansluiten bij uw wensen. Maar ook de planning en uitvoering van uw badkamer renovatie nemen wij uit handen. Onze gespecialiseerde aannemers hebben door hun jarenlange ervaring alle kennis in huis om u goed te adviseren en al het gereedschap in hun bus om uw badkamer renovatie snel en goed uit te voeren. Daarnaast geven wij u naast een goed advies ook nog eens een eerlijke prijs. Kortom op alle vlakken is Badkamer Renovatie 24/7 een goed idee!

Badkamer renovatie bedrijf

Betrouwbare vakman voor het renoveren van uw badkamer

Bij badkamer Renovatie 24/7 kunt u terecht voor een compleet nieuwe badkamer in uw nieuwbouw woning maar ook voor een badkamer renovatie. Ook voor kleinere problemen zoals een kapot badkamermeubel, een lekkende wc of kraan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn een erkend klussenbedrijf. Wij streven ernaar altijd een zo gespecificeerd mogelijke offerte op stellen en maken voorafgaand aan de verbouwing duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Mocht er na het opleveren van uw gerenoveerde badkamer toch een probleem zijn dan komen wij natuurlijk langs om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij doen er alles aan om u als klant blij te maken met een nieuwe badkamer maar ook na het opleveren van uw badkamer staan wij nog voor u klaar. Met Badkamer Renovatie 24/7 bent uw verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid én een goede prijs!

Vrijblijvende offerte?

Laat uw badkamer renoveren door één van onze vakmannen

Bij Badkamer Renovatie 24/7 werken wij alleen met professionele vakmensen. Ons team bestaat uit een team van tegelzetters, loodgieters, timmermannen, schilders en elektriciens. Deze mensen hebben stuk voor stuk een enorm aantal jaren aan ervaring in het renoveren van badkamers. Wilt u uw badkamer graag naar een andere ruimt in huis verplaatsen waardoor er muren moeten worden doorgebroken en heropgebouwd, of moet de badkamer vanaf niets worden opgebouwd. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen ervaring met badkamers maar met bouw- of verbouwing van gehele woningen. Door al deze ervaring is het verplaatsen van de doucheruimte of het creëren van een badkamer in op een plek waar nog geen leidingen liggen dan ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een complete verbouwing

Moet uw gehele bovenverdieping gerenoveerd worden? Of zelfs uw gehele woning omdat u bijvoorbeeld een kluswoning heeft aangekocht? Ook hierin kunnen we u helpen. Geef bij het aanvragen van een offerte aan wat er nog meer aan uw woning gedaan moet worden dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Het is slim om bij een grotere verbouwing met één aannemer te werken. Prijstechnisch is dit voordelig omdat de aannemer de meerdere ruimtes in huis in één keer kan plannen en dit bespaart kosten. Maar ook kan er een strakke planning opgemaakt worden die er voor zorgt dat de verschillende vakmensen elkaar niet in de weg lopen. Ook met grote verbouwklussen hebben wij ervaring. Wij denken graag met u mee!

Badkamer renoveren

Werkzaamheden badkamer renovatie

Het is fijn als u weet waar u aan toe bent bij het renoveren van uw badkamer. Een badkamer renovatie is een grote verbouwing bij u thuis en misschien is de badkamer wel één van de ruimtes die u het minst kan missen. Toch kunt u bij een complete badkamer renovatie uw badkamer een week tot drie weken niet gebruiken. Het is daarom handig om vooraf de planning goed door te nemen zodat u weet waar u aan toe bent en daarop kunt anticiperen. Of het nu om een kleine badkamer renovatie gaat waarbij alleen het tegelwerk of een combinatie van leidingwerk en installatie van sanitair wordt uit gevoerd of om een complete badkamer renovatie waarbij de gehele badkamer eerst van onder tot boven gestript wordt en daarna opnieuw wordt opgebouwd, we communiceren altijd zo duidelijk mogelijk met u wat onze planning is. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Als badkamer renovatie bedrijf helpen we u graag verder

Er is veel informatie te vinden over het renoveren van badkamers. Ook wij hebben ons best gedaan u middels deze website zo uitgebreid mogelijk te informeren. Daarnaast hopen we dat u weet wat er mogelijk is met uw badkamer en hopenlijk nu ook weet wat u wilt. Daarnaast hebben we geprobeerd u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten. Mocht u na het lezen van al deze informatie nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u graag dat wij uw badkamer komen renoveren? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte bij ons aan middels het offerteformulier!

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.